آمارگیر سایت جوجه ترش تابه اي

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است

جوجه ترش تابه اي

 


Image result for ‫جوجه ترش تابه اي‬‎

جوجه ترش

 

جوجه ترش يكي از غذاهاي خوشمزه اي است كه با گوشت مرغ تهيه مي شود. اين غذا شباهت زيادي به جوجه كباب دارد و تفاوت آن با جوجه كباب در نحوه پخت و برخي از مواد تشكيل دهنده است. اين غذاي خوشمزه مانند جوجه كباب نيازي به منقل و ذغال ندارد و در تابه مي توانيد آنرا تهيه نماييد. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور مي توانيد براي ۲ نفر جوجه ترش تهيه نماييد. با دستور طرز تهيه جوجه ترش در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم جوجه ترش
سينه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه اي ۱عدد
پياز ۱ عدد
آبليمو ۲ قاشق غذاخوري
گشنيز ۵۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
سير ۲ حبه
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

جوجه ترش بهونه

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا مي كنيم و به شكل جوجه كباب قطعه قطعه مي كنيم. قطعات جوجه را در يك كاسه بزرگ مي ريزيم ، سپس سير ، پياز و فلفل دلمه اي را خلالي خرد مي كنيم و به كاسه اضافه مي كنيم. آبليمو را هم اضافه مي كنيم.و پس از آن نمك ، فلفل و روغن زيتون را به مواد اضافه مي كنيم. مواد را كاملا مخلوط مي كنيم تا به تمام قسمت هاي گوشت مرغ برسند. پس از اينكار مواد را در يك ظرف درب دار مي گذاريم و براي مدت حداقل ۴ ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا طعم دار شوند.

جوجه ترش رستوران

Image result for ‫جوجه ترش تابه اي‬‎

جوجه ترش شمال

پس از گذشت اين مدت جوجه ها را از يخچال خارج مي كنيم و سيخ مي كنيم. براي جوجه ترش بايد از سيخ چوبي استفاده كنيم. بهتر است سيخ ها را كمي با روغن چرب كنيم تا هنگام آماده شدن كباب ، گوشت مرغ به سيخ نچسبد و به راحتي جدا شود.يك تابه چدني روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن داخلش مي ريزيم. سيخ ها را در تابه مي چينيم و اجازه مي دهيم جوجه ها با حرارت بسيار ملايم سرخ شوند. براي تهيه سس جوجه ترش ، گردو را مي سابيم و داخل يك كاسه مي ريزيم.پس از آن آب نارنج را اضافه مي كنيم و در پايان سبزيجات معطر را ساطوري خرد مي كنيم و به كاسه اضافه مي كنيم ، مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا سس آماده شود. پس از آماده شدن جوجه ها سس را روي جوجه ها مي ريزيم و اجازه مي دهيم ۱۰ دقيقه با جوجه ها بپزد.



امتياز:
بازديد: 8
برچسب:
:
[ 1397/7/19  ] [ ۰۸ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب