آمارگیر سایت خورش اسفناج با لوبيا

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لینک دوستان
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

خورش اسفناج با مرغ

Image result for ‫خورش اسفناج‬‎

خورش اسفناج با لوبيا

خورش اسفناج يكي از خورش هاي سنتي ايراني است. خورش اسفناج يكي از خورش هاي مفيد و خوشمزه ايراني است كه شايد كمتر در بين عموم شناخته شده باشد. مواد اصلي اين خورش ، اسفناج ، گوشت خورشتي ، شير و ادويه هاي مخصوص هستند. با مواد لازم ذكر شده در اين آموزش آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر خورش اسفناج تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه خورش اسفناج در ادامه با ما همراه باشيد. يا نان سرو مي كنيم.

مواد لازم خورش اسفناج
گوشت خورشتي ۴۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شير ½ فنجان
تخم گشنيز ۲ قاشق سوپخوري
شكر ۱ قاشق چايخوري
ادويه گرم ماسالا ۲ قاشق چايخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

خورش اسفناج با گوشت

ابتدا پس از شستشوي اسفناج آنرا خرد مي كنيم و در يك تابه بدون آب يا روغن روي حرارت قرار مي دهيم و درب تابه را مي بنديم تا اسفناج ها آب بيندازند و كمي نرم شوند. در همين حين يك قابلمه روي حرارت قرار مي دهيم.مقداري روغن در قابلمه مي ريزيم و شكر را به آن اضافه مي كنيم. پس از اينكه شكر را به خوبي تفت داديم گوشت خورشتي را به اندازه گوشت خورش قيمه خرد مي كنيم و به قابلمه اضافه مي كنيم. تفت دادن را ادامه مي دهيم تا رنگ گوشت تغيير كند.

در مرحله بعد تخم گشنيز را پودر مي كنيم و به همراه شير ، نمك و فلفل به قابلمه اضافه مي كنيم. وقتي گوشت تقريبا پخت اسفناج را به همراه زعفران دم كرده به خورش اضافه مي كنيم. سپس ۱ تا ۲ ليوان آب به خورش اضافه مي كنيم.و اجازه مي دهيم خورش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد. پس از اينكه آب خورش تبخير شد و خورش به روغن انداختن افتاد گرم ماسالا را به خورش اضافه مي كنيم. پس از كشيدن خورش آن را به همراه برنج

 

امتیاز:
بازدید: 2
برچسب:
:
[ 1397/7/20  ] [ ۰۶ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب