آمارگیر سایت خورش اسفناج بدون آلو

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است

خورش اسفناج بدون گوشت

خورش اسفناج,خورشت اسفناج,طرز تهيه خورش اسفناج,دستور پخت خورش اسفناج

خورش اسفناج يكي از خورش هاي سنتي ايراني است. خورش اسفناج يكي از خورش هاي مفيد و خوشمزه ايراني است كه شايد كمتر در بين عموم شناخته شده باشد. مواد اصلي اين خورش ، اسفناج ، گوشت خورشتي ، شير و ادويه هاي مخصوص هستند. با مواد لازم ذكر شده در اين آموزش آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر خورش اسفناج تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه خورش اسفناج در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم خورش اسفناج
گوشت خورشتي ۴۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شير ½ فنجان
تخم گشنيز ۲ قاشق سوپخوري
شكر ۱ قاشق چايخوري
ادويه گرم ماسالا ۲ قاشق چايخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

دستور پخت و طرز تهيه

ابتدا پس از شستشوي اسفناج آنرا خرد مي كنيم و در يك تابه بدون آب يا روغن روي حرارت قرار مي دهيم و درب تابه را مي بنديم تا اسفناج ها آب بيندازند و كمي نرم شوند. در همين حين يك قابلمه روي حرارت قرار مي دهيم.

مقداري روغن در قابلمه مي ريزيم و شكر را به آن اضافه مي كنيم. پس از اينكه شكر را به خوبي تفت داديم گوشت خورشتي را به اندازه گوشت خورش قيمه خرد مي كنيم و به قابلمه اضافه مي كنيم. تفت دادن را ادامه مي دهيم تا رنگ گوشت تغيير كند.

در مرحله بعد تخم گشنيز را پودر مي كنيم و به همراه شير ، نمك و فلفل به قابلمه اضافه مي كنيم. وقتي گوشت تقريبا پخت اسفناج را به همراه زعفران دم كرده به خورش اضافه مي كنيم. سپس ۱ تا ۲ ليوان آب به خورش اضافه مي كنيم.

و اجازه مي دهيم خورش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد. پس از اينكه آب خورش تبخير شد و خورش به روغن انداختن افتاد گرم ماسالا را به خورش اضافه مي كنيم. پس از كشيدن خورش آن را به همراه برنج يا نان سرو مي كنيم.

امتياز:
بازديد: 4
برچسب:
:
[ 1397/7/30  ] [ ۰۵ ] [ liiipoem ]

خورش اسفناج با مرغ

Image result for ‫خورش اسفناج‬‎

خورش اسفناج با لوبيا

خورش اسفناج يكي از خورش هاي سنتي ايراني است. خورش اسفناج يكي از خورش هاي مفيد و خوشمزه ايراني است كه شايد كمتر در بين عموم شناخته شده باشد. مواد اصلي اين خورش ، اسفناج ، گوشت خورشتي ، شير و ادويه هاي مخصوص هستند. با مواد لازم ذكر شده در اين آموزش آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر خورش اسفناج تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه خورش اسفناج در ادامه با ما همراه باشيد. يا نان سرو مي كنيم.

مواد لازم خورش اسفناج
گوشت خورشتي ۴۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شير ½ فنجان
تخم گشنيز ۲ قاشق سوپخوري
شكر ۱ قاشق چايخوري
ادويه گرم ماسالا ۲ قاشق چايخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

خورش اسفناج با گوشت

ابتدا پس از شستشوي اسفناج آنرا خرد مي كنيم و در يك تابه بدون آب يا روغن روي حرارت قرار مي دهيم و درب تابه را مي بنديم تا اسفناج ها آب بيندازند و كمي نرم شوند. در همين حين يك قابلمه روي حرارت قرار مي دهيم.مقداري روغن در قابلمه مي ريزيم و شكر را به آن اضافه مي كنيم. پس از اينكه شكر را به خوبي تفت داديم گوشت خورشتي را به اندازه گوشت خورش قيمه خرد مي كنيم و به قابلمه اضافه مي كنيم. تفت دادن را ادامه مي دهيم تا رنگ گوشت تغيير كند.

در مرحله بعد تخم گشنيز را پودر مي كنيم و به همراه شير ، نمك و فلفل به قابلمه اضافه مي كنيم. وقتي گوشت تقريبا پخت اسفناج را به همراه زعفران دم كرده به خورش اضافه مي كنيم. سپس ۱ تا ۲ ليوان آب به خورش اضافه مي كنيم.و اجازه مي دهيم خورش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد. پس از اينكه آب خورش تبخير شد و خورش به روغن انداختن افتاد گرم ماسالا را به خورش اضافه مي كنيم. پس از كشيدن خورش آن را به همراه برنج

 

امتياز:
بازديد: 9
برچسب:
:
[ 1397/7/20  ] [ ۰۶ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب