آمارگیر سایت خورش قارچ و مرغ سوران

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است

خورش قارچ مرغ

خورش قارچ و مرغ,خورشت قارچ و مرغ,طرز تهيه خورش قارچ و مرغ,دستور پخت خورش قارچ و مرغ

خورش قارچ و مرغ يكي از خورش هاي نوين ايراني است. اين خورش خوشمزه همانطور كه از نامش پيداست از قارچ و مرغ تهيه مي شود. خورش قارچ و مرغ را مي توانيد به غير از برنج به همراه نان هم سرو كنيد. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر خورش قارچ و مرغ تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه خورش قارچ و مرغ در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم خورش قارچ و مرغ
سينه مرغ ۳ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پياز ۱ عدد
سير ۲ حبه
آبليمو ۱ قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ قاشق چايخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
روغن به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

دستور پخت و طرز تهيه

ابتدا قارچ ها را پس از شستشو به صورت حلقه اي خرد مي كنيم. يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و قارچ ها را با مقداري روغن تفت مي دهيم. بايد در حدي قارچ ها را تفت دهيم كه فقط كمي نرم شوند و نيازي به سرخ كردن كامل قارچ ها نيست.

پس از اينكه قارچ ها كمي نرم شدند ، آرد را كم كم اضافه مي كنيم و پس از آن مقداري نمك و فلفل اضافه مي كنيم و مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند. مخلوط قارچ را از روي حرارت بر مي داريم و كنار مي گذاريم.

در مرحله بعد سير و پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي كنيم و با مقداري روغن در يك تابه تفت مي دهيم. گوشت مرغ را ( به اندازه گوشت خورش قورمه سبزي ) خرد مي كنيم. پس از اينكه سير و پياز نرم شدند قطعات گوشت مرغ را به تابه اضافه مي كنيم.

تفت دادن مواد را ادامه مي دهيم تا رنگ گوشت مرغ تغيير كند. پس از اينكه رنگ گوشت مرغ تغيير كرد ۱ ليوان آب به همراه مقداري نمك و فلفل به تابه اضافه مي كنيم و درب تابه را مي گذاريم تا گوشت مرغ با حرارت ملايم بپزد.

براي پختن گوشت مرغ حدود ۳۰ دقيقه زمان نياز است. پس از اينكه آب موجود در تابه مرغ به نيمه رسيد ، قارچ را به همراه زعفران دم كرده و آبليمو به تابه اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم خورش به طعم دار شود و جا بيفتد.

حدود ۱۰ دقيقه بعد زرده تخم مرغ را خوب هم مي زنيم تا بافتش از هم جدا شود سپس به خورش اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم حدود ۱۵ دقيقه ديگر خورش روي حرارت ملايم بماند.سپس خورش را در ظرف خورش خوري مي كشيم.

در صورت تمايل براي خوشمزه تر شدن خورشت قارچ و مرغ مي توانيم مقداري سيب زميني هم در كنار خورش سرخ كنيم. پس از كشيدن خورش آنرا با سيب زميني سرخ شده تزيين مي كنيم و در پايان آنرا به همراه نان يا برنج سرو مي كنيم.

امتياز:
بازديد: 7
برچسب:
:
[ 1397/7/30  ] [ ۰۵ ] [ liiipoem ]

خورش قارچ و مرغ

 


Image result for ‫خورش قارچ و مرغ‬‎

خورش قارچ و مرغ سوران

 

خورش قارچ و مرغ يكي از خورش هاي نوين ايراني است. اين خورش خوشمزه همانطور كه از نامش پيداست از قارچ و مرغ تهيه مي شود. خورش قارچ و مرغ را مي توانيد به غير از برنج به همراه نان هم سرو كنيد. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر خورش قارچ و مرغ تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه خورش قارچ و مرغ در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم خورش قارچ و مرغ
سينه مرغ ۳ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پياز ۱ عدد
سير ۲ حبه
آبليمو ۱ قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ قاشق چايخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
روغن به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

خورشت قارچ و مرغ ساده

ابتدا قارچ ها را پس از شستشو به صورت حلقه اي خرد مي كنيم. يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و قارچ ها را با مقداري روغن تفت مي دهيم. بايد در حدي قارچ ها را تفت دهيم كه فقط كمي نرم شوند و نيازي به سرخ كردن كامل قارچ ها نيست.پس از اينكه قارچ ها كمي نرم شدند ، آرد را كم كم اضافه مي كنيم و پس از آن مقداري نمك و فلفل اضافه مي كنيم و مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند. مخلوط قارچ را از روي حرارت بر مي داريم و كنار مي گذاريم.

تهيه خورش قارچ و مرغ

Image result for ‫خورش قارچ و مرغ‬‎

خورش قارچ مرغ

در مرحله بعد سير و پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي كنيم و با مقداري روغن در يك تابه تفت مي دهيم. گوشت مرغ را ( به اندازه گوشت خورش قورمه سبزي ) خرد مي كنيم. پس از اينكه سير و پياز نرم شدند قطعات گوشت مرغ را به تابه اضافه مي كنيم.تفت دادن مواد را ادامه مي دهيم تا رنگ گوشت مرغ تغيير كند. پس از اينكه رنگ گوشت مرغ تغيير كرد ۱ ليوان آب به همراه مقداري نمك و فلفل به تابه اضافه مي كنيم و درب تابه را مي گذاريم تا گوشت مرغ با حرارت ملايم بپزد.

براي پختن گوشت مرغ حدود ۳۰ دقيقه زمان نياز است. پس از اينكه آب موجود در تابه مرغ به نيمه رسيد ، قارچ را به همراه زعفران دم كرده و آبليمو به تابه اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم خورش به طعم دار شود و جا بيفتد.حدود ۱۰ دقيقه بعد زرده تخم مرغ را خوب هم مي زنيم تا بافتش از هم جدا شود سپس به خورش اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم حدود ۱۵ دقيقه ديگر خورش روي حرارت ملايم بماند.سپس خورش را در ظرف خورش خوري مي كشيم.در صورت تمايل براي خوشمزه تر شدن خورشت قارچ و مرغ مي توانيم مقداري سيب زميني هم در كنار خورش سرخ كنيم. پس از كشيدن خورش آنرا با سيب زميني سرخ شده تزيين مي كنيم و در پايان آنرا به همراه نان يا برنج سرو مي كنيم.

 

امتياز:
بازديد: 8
برچسب:
:
[ 1397/7/20  ] [ ۰۶ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب