آمارگیر سایت زرشك پلو با مرغ رستوراني

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است

زرشك پلو با مرغ جوادجوادي

زرشك پلو با مرغ,طرز تهيه زرشك پلو با مرغ,دستور پخت زرشك پلو با مرغ

زرشك پلو با مرغ يكي از غذاهايي معروف و مجلسي ايراني است. اين غذاي خوشمزه محبوبيت زيادي نزد ايرانيان دارد و در مراسمات مهم و خاص از آن استفاده مي شود. در اين آموزش كامل ترين روش طرز تهيه زرشك پلو با مرغ را آماده كرده ايم. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر زرشك پلو با مرغ تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه زرشك پلو با مرغ در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم زرشك پلو با مرغ
سينه يا ران مرغ ۴ تكه
برنج ۴ پيمانه
پياز ۱ عدد
سير ۲ حبه
زرشك ۱ پيمانه
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده ۲ قاشق چايخوري
آبليمو ۱ قاشق غذاخوري
كره كوچك ۱ قالب
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم

دستور پخت و طرز تهيه

ابتدا پوست مرغ ها را جدا مي كنيم و مقداري نمك روي قطعات مرغ مي پاشيم. يك تابه روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن داخلش مي ريزيم. قطعات مرغ را به صورتي كه دو طرفشان طلايي رنگ شود در روغن سرخ مي كنيم.

حالا سير و پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي كنيم و در يك قابلمه با مقداري روغن تفت مي دهيم. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه مي چينيم و پس از آن رب گوجه فرنگي را به همراه آبليمو ، نمك و فلفل به قابلمه اضافه مي كنيم.

مواد را چند دقيقه تفت مي دهيم تا رب گوجه فرنگي هم سرخ شود سپس ۲ ليوان آب به قابلمه اضافه مي كنيم و درب قابلمه را مي گذاريم. با حرارت بسيار ملايم اجازه مي دهيم تا مرغ ها بپزند و سس موجود در قابلمه غليظ شود و روغن بيندازد.

حدود ۲ ساعت براي پخت كامل مرغ ها و آماده شدن سس زمان نياز است. حدود ۱۰ دقيقه مانده به آماده شدن مرغ ۱ قاشق چايخوري زعفران دم كرده به قابلمه اضافه مي كنيم. حالا مرغ ما تقريبا آماده است و بايد برنج را آماده كنيم.

برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقيقه در آب مي خيسانيم و مقداري نمك رويش مي پاشيم. يك قابلمه حاوي چند ليوان آب روي حرارت قرار مي دهيم تا آب به جوش بيايد سپس برنج را پس از شستن داخل قابلمه آب جوش مي ريزيم.

برنج را زماني بايد از روي حرارت بر داريم كه وقتي ميان دو انگشت دانه هاي برنج را فشار داديم اطرافش نرم و مغزش سفت باشد. پس از اينكه برنج آماده شد آنرا در آبكش مي ريزيم و آبكشي مي كنيم. ته قابلمه كمي روغن مي ريزيم.

سپس به سليقه خود مقداري نان لواش يا سيب زميني به عنوان ته ديگ قرار مي دهيم. در مرحله بعد برنج آبكشي شده را داخل قابلمه مي ريزيم و حرارت زير قابلمه را زياد مي كنيم تا برنج شروع به بخار كردن كند. وقتي بخار كرد ½ ليوان آب و مقداري روغن به برنج اضافه مي كنيم.

حالا بايد حرارت را ملايم كنيم و يك دم كني روي درب قابلمه قرار دهيم. پس از اينكار به سراغ آماده كردن زرشك ها مي رويم. زرشك ها را حدود ۳۰ دقيقه در آب ولرم مي خيسانيم ، سپس آبكشي مي كنيم و در كره سرخ مي كنيم.

پس از اينكه زرشك سرخ شد ، ۱ قاشق چايخوري زعفران دم كرده به آن اضافه مي كنيم و پس از كمي تفت دادن از روي حرارت بر مي داريم. پس از اينكه برنج را كشيديم با مقداري زرشك روي آنرا تزيين مي كنيم و به همراه خورش مرغ سرو مي كنيم.

امتياز:
بازديد: 6
برچسب:
:
[ 1397/7/30  ] [ ۰۵ ] [ liiipoem ]

زرشك پلو با مرغ ريش ريش

 


Image result for ‫زرشك پلو با مرغ‬‎

زرشك پلو با مرغ

 

زرشك پلو با مرغ يكي از غذاهايي معروف و مجلسي ايراني است. اين غذاي خوشمزه محبوبيت زيادي نزد ايرانيان دارد و در مراسمات مهم و خاص از آن استفاده مي شود. در اين آموزش كامل ترين روش طرز تهيه زرشك پلو با مرغ را آماده كرده ايم. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر زرشك پلو با مرغ تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه زرشك پلو با مرغ در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم زرشك پلو با مرغ
سينه يا ران مرغ ۴ تكه
برنج ۴ پيمانه
پياز ۱ عدد
سير ۲ حبه
زرشك ۱ پيمانه
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده ۲ قاشق چايخوري
آبليمو ۱ قاشق غذاخوري
كره كوچك ۱ قالب
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم

زرشك پلو با مرغ مجلسي سوران

ابتدا پوست مرغ ها را جدا مي كنيم و مقداري نمك روي قطعات مرغ مي پاشيم. يك تابه روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن داخلش مي ريزيم. قطعات مرغ را به صورتي كه دو طرفشان طلايي رنگ شود در روغن سرخ مي كنيم.حالا سير و پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي كنيم و در يك قابلمه با مقداري روغن تفت مي دهيم. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه مي چينيم و پس از آن رب گوجه فرنگي را به همراه آبليمو ، نمك و فلفل به قابلمه اضافه مي كنيم.

زرشك پلو با مرغ بدون رب

Image result for ‫زرشك پلو با مرغ‬‎

زرشك پلو با مرغ رستوراني

مواد را چند دقيقه تفت مي دهيم تا رب گوجه فرنگي هم سرخ شود سپس ۲ ليوان آب به قابلمه اضافه مي كنيم و درب قابلمه را مي گذاريم. با حرارت بسيار ملايم اجازه مي دهيم تا مرغ ها بپزند و سس موجود در قابلمه غليظ شود و روغن بيندازد.حدود ۲ ساعت براي پخت كامل مرغ ها و آماده شدن سس زمان نياز است. حدود ۱۰ دقيقه مانده به آماده شدن مرغ ۱ قاشق چايخوري زعفران دم كرده به قابلمه اضافه مي كنيم. حالا مرغ ما تقريبا آماده است و بايد برنج را آماده كنيم.برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقيقه در آب مي خيسانيم و مقداري نمك رويش مي پاشيم. يك قابلمه حاوي چند ليوان آب روي حرارت قرار مي دهيم تا آب به جوش بيايد سپس برنج را پس از شستن داخل قابلمه آب جوش مي ريزيم.برنج را زماني بايد از روي حرارت بر داريم كه وقتي ميان دو انگشت دانه هاي برنج را فشار داديم اطرافش نرم و مغزش سفت باشد. پس از اينكه برنج آماده شد آنرا در آبكش مي ريزيم و آبكشي مي كنيم. ته قابلمه كمي روغن مي ريزيم.

زرشك پلو با مرغ براي 30 نفر

سپس به سليقه خود مقداري نان لواش يا سيب زميني به عنوان ته ديگ قرار مي دهيم. در مرحله بعد برنج آبكشي شده را داخل قابلمه مي ريزيم و حرارت زير قابلمه را زياد مي كنيم تا برنج شروع به بخار كردن كند. وقتي بخار كرد ½ ليوان آب و مقداري روغن به برنج اضافه مي كنيم.حالا بايد حرارت را ملايم كنيم و يك دم كني روي درب قابلمه قرار دهيم. پس از اينكار به سراغ آماده كردن زرشك ها مي رويم. زرشك ها را حدود ۳۰ دقيقه در آب ولرم مي خيسانيم ، سپس آبكشي مي كنيم و در كره سرخ مي كنيم.پس از اينكه زرشك سرخ شد ، ۱ قاشق چايخوري زعفران دم كرده به آن اضافه مي كنيم و پس از كمي تفت دادن از روي حرارت بر مي داريم. پس از اينكه برنج را كشيديم با مقداري زرشك روي آنرا تزيين مي كنيم و به همراه خورش مرغ سرو مي كنيم.

امتياز:
بازديد: 6
برچسب:
:
[ 1397/7/20  ] [ ۰۶ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب