آمارگیر سایت كوكو سيب زميني شكم پر

فرض محال
متن هاي ادبي
نويسندگان
لینک دوستان
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

كوكو شكم پر در فر

 

كوكو شكم پر,كوكوي شكم پر,طرز تهيه كوكو شكم پر,دستور پخت كوكو شكم پر

 

كوكو شكم پر يكي از كوكوهاي خوشمزه و متفاوت ايراني است كه مانند بادمجان شكم پر درون آن موادي قرار مي گيرد. در تهيه اين كوكو دست شما باز است و مي توانيد مواد دلخواه خود را به آن اضافه كنيد. در اين آموزش كامل ترين روش تهيه كوكوي شكم پر را آماده كرده ايم. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۲ نفر كوكو شكم پر تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه كوكو شكم پر در ادامه با ما همراه باشيد.

 

مواد لازم كوكوي شكم پر
سيب زميني ۲ عدد بزرگ
قارچ ۱۰۰ گرم
پيازچه ۴ شاخه
تخم مرغ ۱ عدد
پنير پيتزا به ميزان كافي
زردچوبه به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

 

دستور پخت و طرز تهيه

ابتدا سيب زميني ها را آبپز مي كنيم و پس از گرفتن پوست شان آنها را با گوشتكوب خوب له مي كنيم. تخم مرغ را به همراه مقداري زردچوبه ، فلفل سياه و نمك به سيب زميني اضافه مي كنيم مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند.

حالا قارچ و پيازچه را خرد مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم. نياز نيست كه مواد كاملا سرخ شوند فقط تفت مي دهيم كه مواد نرم شوند. مقداري از سيب زميني له شده بر مي داريم و مانند كوكوي سيب زميني به آن حالت مي دهيم.

سپس مقداري قارچ و پيازچه داخلش مي گذاريم. پس از اينكار مقداري پنير پيتزا روي مواد مي ريزيم و با دست سيب زميني را به شكل يك توپ كوچك ( مانند كوفته قلقلي ) حالت مي دهيم. در صورتي كه گرد كردن كوكو سخت است مي توانيد آنرا به صورت لوله اي شكل دهيد.

پس از اينكه تمام كوكو ها را آماده كرديم در تابه اي گود مقداري روغن مي ريزيم و كوكو ها با حرارت متوسط سرخ مي كنيم. در صورت تمايل مي توانيد كوكوها را قبل از سرخ كردن در آرد سوخاري بغلتانيد. پس از اينكه كوكوها سرخ شدند آنها را روي يك دستمال كاغذي ضخيم قرار مي دهيم تا روغن اضافي شان خارج شود.

امتیاز:
بازدید: 1
برچسب:
:
[ 1397/7/29  ] [ ۰۳ ] [ liiipoem ]

كوكو سويا خوشمزه

كوكو سويا,كوكوي سويا,طرز تهيه كوكو سويا,دستور پخت كوكو سويا

كوكوي سويا يكي از كوكوهاي خوشمزه و مفيد ايراني است كه براي كساني كه مي خواهند پروتئين بدن خود را از طريق سويا تامين كنند بسيار مفيد است. در اين آموزش كامل ترين روش طرز تهيه كوكو سويا را با قارچ و سيب زميني آماده كرده ايم. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور آشپزي مي توانيد براي ۴ نفر كوكو سويا تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه كوكو سويا در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم كوكوي سويا
سويا ۲٫۵ پيمانه
جعفري ۵۰ گرم
پياز ۱ عدد
سيب زميني ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
قارچ ۳ عدد
زردچوبه به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

دستور پخت و طرز تهيه

ابتدا سويا را در آب گرم قرار مي دهيم تا خوب خيس بخورد و نرم شود. سپس آبكشي مي كنيم و در يك ظرف مناسب مي ريزيم. بهتر است سويا را يك مرتبه چرخ كنيم تا كاملا يكدست شود كه اگر فرصت نداريد نياز نيست اينكار را انجام دهيد.

پس از اينكار پياز را رنده مي كنيم و پس از اينكه آبش را گرفتيم به سويا اضافه مي كنيم. سيب زميني را آبپز مي كنيم و پس از گرفتن پوستش ، رنده مي كنيم و به مواد اضافه مي كنيم. جعفري را به صورت ساطوري خرد مي كنيم و به سويا اضافه مي كنيم.

قارچ را هم بهتر است كمي در روغن تفت دهيم تا نرم شود سپس به صورت ريز خرد كنيم و به مواد اضافه كنيم. در مرحله بعدي تخم مرغ را به همراه  آرد ، زردچوبه ، نمك و فلفل سياه به مايه كوكو اضافه مي كنيم و مواد را خوب مخلوط مي كنيم.

يك تابه مناسب انتخاب مي كنيم و مقداري روغن داخلش مي ريزيم. پس از داغ شدن روغن مانند كوكو سيب زميني از مايه بر مي داريم و در روغن سرخ مي كنيم. به همين ترتيب تمام كوكوها را آماده مي كنيم و با سس مورد علاقه سرو مي كنيم.

امتیاز:
بازدید: 1
برچسب:
:
[ 1397/7/29  ] [ ۰۲ ] [ liiipoem ]

كوكو سيب زميني شكم پر

Related image

كوكو سيب زميني

كوكو سيب زميني انواع مختلفي دارد كه كوكو سيب زميني خام يكي از انواع پر طرفدار آن است كه به دليل اينكه سيب زميني اين كوكو را قبل از سرخ كردن آبپز نمي كنند به كوكوي سيب زميني خام شهرت يافته است. براي خوشمزگي اين نوع كوكو مي توان از سبزيجات معطر و كوهي نيز استفاده كرد. با مواد لازم ذكر شده در اين دستور مي توانيد براي ۴ نفر كوكو سيب زميني خام تهيه نماييد. با دستور طرز تهيه كوكو سيب زميني خام در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم كوكو سيب زميني خام
سيب زميني ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پياز ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوري
زعفران ۱ قاشق غذاخوري
زردچوبه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم

كوكو سيب زميني مجلسي

ابتدا سيب زميني ها را پوست مي گيريم و با رنده درشت رنده مي كنيم. نكته مهم در اين مرحله اين است كه بعد از رنده كردن سيب زميني ها آب موجود در آن را بگيريد زيرا آب موجود در سيب زميني باعث مي شود كه كوكو باز شود.حالا پياز را هم به صورت جداگانه رنده مي كنيم و آبش را مي گيريم. در اين مرحله پياز آب گرفته را با سيب زميني آب گرفته مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند. در مرحله بعد سيب زميني و پياز رنده شده را در يك كاسه مي ريزيم.

كوكو سيب زميني در فر

Image result for ‫كوكو سيب زميني‬‎

كوكو سيب زميني خام

در اين مرحله تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم كرده ، نمك ، فلفل و زردچوبه به مخلوط سيب زميني و پياز اضافه مي كنيم. در مرحله بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مي كنيم تا آرد در مايه كوكو گلوله نشود ، سپس مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند.حالا مايه كوكو آماده است و بايد آنرا سرخ كنيم. براي اين منظور مقداري روغن در يك تابه مناسب مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا روغن كاملا داغ شود. حالا مقداري از مايه كوكو را با قاشق بر مي داريم و داخل روغن داغ قرار ميدهيم.

كوكو سيب زميني براي 2 نفر

سريعا با قاشق به كوكو شكل ميدهيم و اطرافش را صاف مي كنيم. البته در صورت تمايل مي توانيد كل مايه كوكو را مانند كوكو سبزي به صورت يك جا در تابه بريزيد و سرخ كنيد. پس از اينكه يك سمت كوكو سرخ شد آنرا بر مي گردانيم تا سمت ديگرش نيز سرخ شود.به همين ترتيب تمام مايه را سرخ مي كنيم و براي اينكه روغن اضافي كوكوها خارج شود مي توانيم از يك توري فلزي استفاده كنيم. چون روغن اضافه باعث نرم شدن كوكو مي شود و كوكو سيب زميني خام بايد حالت خشك داشه باشد.نكته ديگر براي خوشمزه تر شدن و زيباتر شدن كوكوي سيب زميني خام اين است كه مي توانيد مقداري سبزيجات معطر مانند جعفري ، گشنيز يا حتي سبزيجات محلي و كوهي به صورت ساطوري خرد كنيد و در مرحله اول به مايه كوكو اضافه كنيد.

 

 

امتیاز:
بازدید: 2
برچسب:
:
[ 1397/7/20  ] [ ۰۶ ] [ liiipoem ]

كوكو سيب زميني در فر

Image result for ‫كوكو سيب زميني در فر‬‎

كوكوي سيب زميني از معروفترين كوكوهاي ايراني است كه مطمئنا در فهرست غذايي اكثر خانواده هاي ايراني جاي دارد. مواد اصلي تشكيل دهنده اين كوكو عبارت از سيب زميني ، تخم مرغ و ادويه هستد. البته اين كوكو به صورت ويژه تري با موادي مثل مرغ و قارچ هم تهيه مي شود. با مواد در نظر گرفته شده براي اين دستور مي توانيد براي ۴ نفر كوكو سيب زميني تهيه نماييد. با دستور آشپزي و طرز تهيه كوكو سيب زميني در ادامه با ما همراه باشيد.

مواد لازم كوكو سيب زميني
سيب زميني ۵ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پياز ۱ عدد
فلفل سياه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
 
   
   
   
   
   

كوكو سيب زميني

ابتدا سيب زميني ها را تميز مي شوييم سپس در قابلمه اي به همراه مقداري آب قرار مي دهيم تا آبپز شوند. بعد از اينكه سيب زميني ها پخت ، پوست شان را مي گيريم و با رنده متوسط رنده مي كنيم. البته مي توانيم براي سرعت بيشتر سيب زميني ها را با گوشتكوب له كنيم.حالا پياز را به صورت جداگانه رنده مي كنيم و آبش را مي گيريم. يك كاسه بزرگ براي تهيه مايه كوكو برمي داريم و سيب زميني ها را به همراه پياز رنده شده آب گرفته داخلش مي ريزيم. نمك و فلفل سياه به مقدار لازم اضافه مي كنيم.در اينجا تخم مرغ ها را نيز به مايه كوكو اضافه مي كنيم و مواد كوكو را خوب مخلوط مي كنيم تا كاملا يكدست و صاف شود. براي سرخ كردن كوكوها يك تابه روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن مايع داخلش مي ريزيم.صبر مي كنيم تا روغن كاملا داغ شود سپس مقداري از مايه كوكو بر ميداريم و با دست به صورت دايره حالتش مي دهيم و در اخر كمي صافش مي كنيم تا كاملا مغز پخت شود. سپس آن را در تابه مي گذاريم تا سمت زيرينش سرخ شود.سپس كوكوها را برمي گردانيم تا سمت ديگرشان نيز سرخ شود. به همين ترتيب تمام كوكوها را سرخ مي كنيم. البته مي توان كوكو را به صورت قالبي هم در تابه بريزيم و مانند كوكو سبزي يك تكه سرخش كنيم كه براي كوكو سيب زميني روشي كه ارائه كرديم مرسوم تر است.در پايان كوكوها را در ديس يا بشقاب مورد نظر مي كشيم و به همراه گوجه فرنگي ، پياز سفيد ، خيارشور و … سرو مي كنيم. سيب زميني به جهت نشاسته بالا نمك زيادي جذب مي كند توصيه ما اينست كه براي حفظ سلامتي خود از نمك كمتري استفاده نماييد.

كوكو سيب زميني مجلسي

Image result for ‫كوكو سيب زميني در فر‬‎

كوكو سيب زميني پخته

در اكثر مواقع براي افراد مبتدي اين مورد پيش مي آيد كه در هنگام برگرداندن كوكوها ، آنها ترك مي خورند و از هم مي پاشند. اين موضوع به اين دليل است كه در مايه كوكو به اندازه كافي تخم مرغ استفاده نشده است. البته به اين مورد هم توجه داشته باشيد كه استفاده بيش از حد تخم مرغ هم باعث از بين رفتن زيبايي كوكوها مي شود.

كوكو سيب زميني در فر

دليل باز شدن مايه كوكوي سيب زميني هنگام سرخ كردن اين است كه آب پياز استفاده شده در كوكو گرفته نشده است. حتما بعد از رنده كردن پياز آب آن را بگيريد سپس پياز را به مايه كوكو اضافه كنيد چون اين موضوع باعث از بين رفتن انسجام مايه كوكو مي شود.

كوكو سيب زميني شكم پر

شايد ديده باشيد در برخي كوكوها از سبزيجات هم استفاده شده است. براي اين منظور مي توانيد از سبزيجات معطر مانند جعفري ، نعناع و … استفاده نماييد. براي اضافه كردن سبزيجات ، ابتدا آنها را به صورت ساطوري خرد كنيد سپس به مايه كوكو اضافه نماييد.

كوكو سيب زميني پيتزايي

ضخامت كوكوي سيب زميني به ذائقه شما بستگي دارد. اگر دوست داريد كوكوهاي شما برشته و كمي خشك شوند از ضخامت ۵ ميلي متر استفاده كنيد و اگر مي خواهيد كوكوهاي شما نرم باشند مي توانيد ضخامت كوكوها را حداكثر تا ۲ سانتي متر بگيريد.البته بايد دقت داشته باشيد كه اگر ضخامت كوكوها بيش از حد زياد شود مغز كوكو كاملا سرخ نمي شود و كوكوي شما طعم سيب زميني آبپز مي دهد. برعكس اين موضوع هم مي تواند اتفاق بيفتد و اگر كوكوها خيلي نازك باشند خيلي زود خشك مي شوند و يا حتي ممكن است بسوزند.

كوكو سيب زميني در فر

امتیاز:
بازدید: 35
برچسب:
:
[ 1397/6/30  ] [ ۱۲ ] [ liiipoem ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب